CNH Maquinaria Spain, S.A. - New Holland AG0 - Equips de control per a maquinària agrícola

New Holland IntelliView III / IntelliView IV

Monitors per a aplicacions agrícoles: mostrant en temps real i en una sola pantalla tota la informació de funcionament de la màquina

Fotografia de Monitors per a aplicacions agrícoles
La pantalla IntelliView III es pot utilitzar en qualsevol aplicació agrícola i forma part de l'equipament estàndard dels tractors New Holland T7, T8 o T9, així com de les recol·lectores CX5000, CX6000 i CX8000 i les picadoras de farratge FR9000.

Les recol·lectores CR porten de sèrie el monitor IntelliView IV.

Els monitors IntelliView III i IntelliView IV es comuniquen amb el sistema IntelliSteer i el sistema Ca Bus del vehicle, mostrant en temps real i en una sola pantalla tota la informació de funcionament de la màquina. La intuïtiva pantalla tàctil en color és comodísima per a l'operador, ja que li permet veure on es troba i triar la informació que vol visualitzar, supervisar i controlar.

Els monitors d'informació IntelliView III i IV situats en la cabina no es limiten a presentar dades sobre les funcions del tractor. Inclouen compatibilitat amb Isobus per poder utilitzar tot un seguit de equips, inclosos empacadoras i pulverizadores.

Això evita haver d'instal·lar comandaments separats dins de la cabina i redueix el temps emprat a passar d'una tasca a una altra.

Els monitors IntelliView III i IV inclouen:

- Selecció de tots els ajustos clau simplement prement un botó i és compatible amb el sistema de guiat New Holland IntelliView™ III.

- Pantalla tàctil de 31 cm (17,8 cm en el cas d'IntelliView III) que ofereix una innovadora experiència d'ús intuïtiu.

- És possible connectar fins a tres càmeres al sistema IntelliView™ III i IV alguna cosa perfecte per poder supervisar els implementos i evitar els angles morts.

- Entrada USB: transfereix els mapes de cobertura diaris a l'ordinador, es pot imprimir informes de cobertura o import/exporti mapes i camps mitjançant USB.

- Compatible amb ISO-BUS.

- Control de la configuració automàtica del producte.

- Control del rendiment, la humitat i la temperatura del gra.

- Control i registre de totes les operacions realitzades en el camp, àrea i distància, consum de combustible, rendiment per hectàrea i hora, eficiència del motor, lliscament.