CNH Maquinaria Spain, S.A. - New Holland AG0 - Embaladores

New Holland BigBaler

Empacadora gegant: sèrie formada per 4 models per pacas fins a 120 x 90 cm

Fotografia de Empacadora gegant
New Holland ha desenvolupat la sèrie BigBaler d'última generació per al segment d'empacadoras professionals, amb fins a un 20% més de capacitat i pacas un 5% més denses per incrementar la productivitat i la rendibilitat. Les funcions avançades, com el pick-up MaxiSweep i el monitoratge millorat del material en la càmera de precompresión, es combinen amb dispositius com els sistemes avançats CropID i amb característiques com la tecnologia Double Knot (nus doble). Aquesta sèrie ofereix una gran capacitat d'empacat en les operacions professionals amb fenc i farratge, als contractistes d'empacat de palla i als agricultors amb tasques a gran escala.

La sèrie, formada per quatre models, produeix pacas de 80 x 70 fins a 120 x 90 cm. Per a la flexibilitat entre un cultiu i un altre s'ha aplicat una tècnica de disseny pel qual l'empacadora geganta BigBaler garanteix un gran rendiment amb cultius convencionals i amb uns altres no tradicionals, com la canya de sucre i el farratge del blat de moro, perfectes per al pròsper sector de la biomassa.

A més, la pick-up MaxiSweep s'ha remodeladopara assegurar l'empacat total del cultiu fins a l'últim bri. S'ha augmentat la resistència de les pues dels models CropCutter amb l'adopció del format de bobines de 6 mm de sèrie, que augmenten la durabilitat en treballar en terrenys durs o pedregosos.

Aquesta sèrie ofereix tres sistemes de processament de cultius. L'empacadora estàndard (Standard Packer) compta amb dues forquetes d'empacat amb sis pues cadascuna en els models 870 i 890, i amb tres forquetes d'empacat de nou pues cadascuna en els models 1270 i 1290.