Wittmann Battenfeld Spain, S.L - Dosificadors per a plàstics

Wittmann Gravimax

Dosificador gravimétrico: la barreja amb major precisió

Fotografia de Dosificador gravimétrico
El dosificador gravimétrico Gravimax es presenta amb un recipient de barrejat de material completament nou, que impedeix la creació de càrregues estàtiques en la barreja. Generalment, la barreja mestra o diferents combinacions de material tenen la tendència d'acumular càrregues estàtiques, la qual cosa s'agreuja amb el previ procés de transport o els moviments del mesclador. Aquesta estàtica causa problemes per aconseguir una barreja homogènia i influeix directament sobre el resultat del dosatge.

El recipient de barrejat amb “paletes de càrrega” integrades produeix una barreja uniforme amb els diversos components, que prèviament s'han dosat amb precisió amb el mètode específic de Wittmann RTLS (= balança a temps real).

Wittmann ha desenvolupat la línia de mescladors gravimétricos amb un sistema de dosatge únic al mercat aconseguint el dosatge més precís i fiable.

Fàcil operació

Valoris dels ingredients s'introdueixen com a proporció o en % mitjançant pantalla tàctil.

Canvi de receptes sense detenir la producció

Dades de materials, indicació del progrés.

Magatzematge: 100 receptes; informes d'inventari.

Comptador de lots predeterminat.

Vàlvules de mesurament altament precises. Vàlvules de flux úniques, fabricades d'acer inoxidable per a aplicacions altament abrasives, extremadament ràpides, eficients i fiables. Els principals ingredients i additius són mesurats amb precisió per obtenir la consigna desitjada.

Tremuges d'acer intercanviables

El mecanisme d'acte tanqui de la vàlvula facilita la neteja i el canvi de color. La tremuja ha estat dissenyada especialment sense peces que restringeixin el cabal en la tremuja. Dues pràctiques rosteixes faciliten la manipulació de les tremuges de material.

La gamma d'equips Gravimax pot barrejar des de 80 fins als 1.500 kg/h, amb un màxim de 12 components.