Omnia Techonologies Iberica, S.A - Della Toffola - Refrigeradors d'aigua

Omnia RAC

Centrals de refrigeració amb compressor de cargol: elevats valors d'eficiència

Fotografia de Centrals de refrigeració amb compressor de cargol
Aquests models es caracteritzen per valors elevats d'eficiència i per la utilització del refrigerant R134a.

L'òptim resultat s'ha aconseguit amb un dimensionament precís de tots els components interns per explotar al màxim les característiques del refrigerant ecològic utilitzat. S'ha posat particular atenció a totes les superfícies d'intercanvi tèrmic, als ventiladors i als compressors.

Els serpentines del condensador presenten superfícies d'intercanvi augmentades, i els evaporadors asimètrics tenen una distribució més eficient del refrigerant.

Els compressors de cargol, de nova generació, estan especialment dissenyats per al refrigerant R134a.

La capacitat de cada compressor està modulada, sense problemes, entre el 100% i el 50% de la seva potencialitat. Aquesta permet subministrar la potència exacta requerida i adaptar-la a les variacions de càrrega reduint el nombre d'encesos amb la consegüent millora de fiabilitat.

El precís dimensionament de la planta permet obtenir significatius estalvis d'energia i costos de gestió.

Els temps tècnics d'engegada i règim es redueixen al mínim ja que totes les proves de funcionament ja s'han realitzat a la fàbrica.

En el lloc on s'instal·li serà suficient amb realitzar les connexions elèctriques i hidràuliques. En la fase d'engegada prou solament amb posar el set point de la temperatura.

Aquests refrigeradors de líquid amb condensació per aire amb ventiladors axials estan adaptats per ser instal·lats a l'aire lliure. Totes les unitats se subministren amb una càrrega d'oli anticongelant i una càrrega de gas refrigerant.

Les plantes estan dotades d'un control electrònic que proporciona regulacions completes i molt avançades.

El teclat i la pantalla LCD permeten la fàcil introducció de tots els paràmetres i el control en temps real de totes les funcions.

Els diagnòstics comprenen una completa gestió de les alarmes mitjançant la pantalla o fins i tot un PC extern per a una millor anàlisi del comportament de la unitat