Wittmann Battenfeld Spain, S.L - Instal·lacions d'alimentació centralitzades per a plàstics

Wittmann Feedmax Central

Alimentacions centralitzades: equips per al transport automàtic de materials

Fotografia de Alimentacions centralitzades
Els sistemes per al transport automàtic de materials estan dividits en diversos grups segons les necessitats. Entre ells es troba el sistema de transport centralitzat d'alt rendiment amb control eMax24, l'estació de filtrat centralitzada XM/B i l'alimentador en buit compacte Feedmax B105.

El control centralitzat eMax24 és adequat per a sistemes d'alimentació petits amb fins a 24 alimentadors i un màxim de 2 estacions de bufat, i ofereix una excel·lent relació cost/rendiment. Totes les condicions operatives del sistema es poden consultar en una pantalla LCD a color. La introducció dels diversos paràmetres es realitza a través d'un menú fàcil d'entendre per a l'usuari. El control eMax24 és especialment adequat per ser connectat als innovadors alimentadors de material Feedmax B de Wittmann amb campana de descàrrega d'accionament pneumàtic (i en conseqüència d'operació segura).

Filtre centralitzat XM/B (esq.) i carregador de buit Feedmax B105. Així mateix, el filtre centralitzat XM ha estat redissenyat completament i ara està disponible amb un nou aspecte, com el filtre centralitzat XM/B. L'aspecte ha estat creat basant-se en el disseny dels alimentadors de buit Feedmax B200 i B300. La seva construcció fa possible que la neteja sigui ràpida i simple. El filtre es pot extreure completament sense necessitat d'utilitzar eines. La campana de descàrrega s'utilitza en aquest cas també; el recogedor de pols es pot buidar sense problemes durant els cicles de càrrega. El contenidor de pols es troba totalment separat de l'àrea de buit del filtre, que incrementa la seguretat dels processos i redueix els temps de parada durant la producció.

L'alimentador de buit compacte Feedmax B105 combina els avantatges dels grans alimentadors de buit de les seriïs B200 i B300 amb característiques “just in estafi”, que s'utilitzen durant l'operació amb cabals menors o materials crítics. Tots els components de l'alimentador que entren en contacte amb els grànuls de plàstic estan fabricats en acer inoxidable i estan equipats amb la ja coneguda i fiable campana de descàrrega pneumàtica. El magatzem intermedi de material solament és de 0,5l. El Feedmax B105 és ideal per al muntatge en una tremuja Wittmann MT203 amb ajust variable del sensor capacitiu. A més, aquest alimentador és adequat per ser utilitzat en combinació amb assecadors compactes amb transport d'aire d'assecat integrat.