Disset Odiseo, S.L. - Contenidors metàl·lics

Contenidors basculants amb rodes: amb tirador per a la seva manipulació a mà

Fotografia de Contenidors basculants amb rodes
El contenidor de xapa nervada amb rodes, ofert per Disset Odiseu, disposa de tirador per al seu fàcil transport dins de la fàbrica per part de l'operari. Compta amb enganxis per a forquetes per realitzar el buidatge de la càrrega mitjançant carretó elevador.

Tots els contenidors estan dissenyats amb perfils d'acer amb base de xapa ondada i parets de xapa o malla, pintats en pols polièster i assecats al forn a 190º o en acer galvanitzat.

Aquest model de contenidor compta amb 4 rodes, dues fixes i dos mòbils. Opcionalment es pot equipar amb tapa de dues obertures i amb cilindre hidràulic per ralentir el moviment de volteig del contenidor.

Com a accessori disposa de tapa metàl·lica amb dues rosteixes. Es pot afegir una tapa amb frontissa central als contenidors basculants, en cas que, per exemple, no es desitgi que la humitat o la pluja afecti a la càrrega del contenidor. Si es requereix hi ha la possibilitat d'afegir una reixeta a la base i una aixeta per a evacuació de líquids. També es pot instal·lar un cilindre hidràulic que permet un basculamiento gradual. En lloc de rodes es poden fabricar els contenidors amb potes.