Omnia Techonologies Iberica, S.A - Della Toffola - Depósitos inox a partir de 100 hl

Sirio Aliberti

Autoclaus per a fermentació: d'acer inoxidableo d'acer al carboni

Fotografia de Autoclaus per a fermentació
Sirià Aliberti, empresa de Della Toffola Group, dissenya i construeix autoclaus a mesura de gran fiabilitat, destinades als sectors enológico i alimentari.

Dits autoclaus es realitzen en acer inoxidable AISI 304, 316, 304LN, 316LN o en acer al carboni i totes consten de camises per a la circulació del glicol. En aquesta camisa l'intercanvi tèrmic es produeix gràcies a un circuit forçat creat amb guies de forma helicoïdal. En estar la camisa generosament dimensionada, la propagació del fred i de la calor és molt ràpida sobre tota la superfície gràcies al volant tèrmic que es genera i que manté la temperatura durant molt temps fent sovint inútil la utilització de recirculadores, amb un evident estalvi energètic.

Tots els models han estat provats i certificats en cada fase de producció per l'organisme P.I.D. que verifica els materials, examina les soldadures d'arc submergit i els sotmet a proves de pressió hidràulica. Són controls regularment efectuats amb la finalitat d'obtenir el certificat de prova conforme a les severes normes vigents en la matèria.

Sota comanda, els autoclaus poden equipar-se amb equips de rentat, agitadors fixos o extraïbles, vetlla porosa i poliment intern.

Models:

- Autoclaus d'acer inoxidable: realitzats en AISI 304 o baixa comanda en 316, es produeixen amb acabat extern 2B o rivetat i amb acabat interior 2B o ben baixa comanda amb acabat polit de mirall.

- Autoclaus d'acer al carboni: tractats interiorment amb doll de sorra de grau SA3 i vitrificació a fred o a forn amb adequats productes inodors i certificats segons el D.M. 21.3.73 G.O. n.140/73. Els autoclaus poden estar aïllats amb poliuretà i revestits amb xapa d'acer inoxidable reblat o soldat.