Disset Odiseo, S.L. - Armaris de seguretat

Armari ignífugo 90 minuts: per emmagatzemar productes inflamables i contaminants en llocs de treball

Fotografia de Armari ignífugo 90 minuts
Els armaris ignífugos que presenta Disset Odiseu estan indicats per emmagatzemar productes inflamables i contaminants en llocs de treball. Protegeixen de les altes temperatures causades per incendis i tenen una classe de resistència de 90 minuts. Compleixen perfectament amb la normativa europea DIN 14470-1 que regula aquest tipus d'armaris. Les portes van equipades amb pany amb clau i tan sol és necessari una força de menor a 10N per obrir-les. Les portes es tanquen automàticament en un temps de 30 segons. Per evitar l'acumulació de vapors inflamables l'armari està equipat amb un orifici d'extracció de vapors de diàmetre 100 mm en la part superior de l'armari al que se li pot acoblar un extractor i de panells de ventilació en la part superior i inferior.

La característica principal d'aquests armaris és que les portes tenen un dispositiu automàtic de tancament que actua automàticament quan la temperatura exterior aconsegueix els 50 °C. Si segueix augmentant la temperatura exterior, els canals de ventilació es tanquen automàticament quan s'aconsegueixen els 70 °C.

Els canals de ventilació (un en el sostre i un altre a la base) es tanquen automàticament quan la temperatura arriba als 70 °C.

Estan construïts amb xapa d'acer 10/10 i 20/20 electrozincada. La seva estructura està formada per un marc monolític que permet que les portes s'ajustos perfectament a aquest marc i no necessitin manteniment.

El panell exterior és d'acer (espessor 1,25 mm) amb revestiment de pintura en pols d'alta qualitat amb assecat en galeria tèrmica a més de 200 °C. Disposen de panells i prestatges interiors resistents a àcids. Els prestatges són regulables en altura i a la base de l'armari hi ha un cubeto de retenció amb reixeta per a la recollida de possible fugides dels recipients. Van equipats de sèrie amb presa de terra en la part alta de l'armari per prevenir de possibles càrregues electroestáticas.

Tots els armaris estan convenientment etiquetats i identificats amb la normativa corresponent, DIN 14470-1.