Novair-Mta, S.A.U - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Novair-Mta, S.A.U
Ronda Shimizu, 6 - Pol. Ind. Can Torrella
08233 Vacarisses (Barcelona) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑938281790   +34‑938359581  
w:  www.novair-mta.com
Fabricant de maquinària per a refrigeració industrial, climatització i tractament d'aire comprimit. Filial de MTA Spa

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Novair-Mta, S.A.U

L'empresa es va fundar l'1.989 com NOVAIR, S. a. Les seves instal·lacions estaven a Sabadell, a 20 kms. de Barcelona.

Els socis fundadors procedien del sector d'equipaments industrials, concretament en l'inici la seva activitat era el disseny, fabricació i comercialització d'equips per a tractament d'aire comprimit.
En 1.990 s'introdueix en el camp de la refrigeració industrial, comercialitzant els productes de MTA (Itàlia).

Fruit d'aquesta col·laboració en 1.995 NOVAIR es converteix en importador exclusiu per a Espanya de tots els productes MTA (tractament d'aire comprimit, refrigeració industrial i climatització).
A l'inici de 2.004, entra a formar part del grup MTA (Itàlia), consolidant-se encara més els llaços comercials entre ambdues companyies.
Al novembre de 2.004 la societat canvia la seva denominació per la de NOVAIR-MTA, S.A. i es trasllada a la població de Vacarisses a uns 40 kms. de Barcelona.
Les noves instal·lacions han estat construïdes en una parcel·la de 5.200 m2 i compten amb una superfície construïda de 3.100 m2, que alberguen fàbrica, magatzem i oficines.
En l'actualitat NOVAIR-MTA, conjuga la fabricació pròpia i la comercialització de productes MTA, tot això d'acord amb el seu Sistema de Qualitat sota normativa UNE-EN-ISO-9001:2000.

NOVAIR-MTA fabrica recipients a pressió segons codis de càlcul ASME, CODAP o AD-Merkblätter i amb homologació 87/404/CE i (PED) 97/23/CE.
Els productes exportats suposen aproximadament el 15% de la xifra de negoci.
Els nostres principals clients són fabricadors, enginyeries, instal·ladors i distribuïdors d'equipaments industrials i climatització.