Gallardo Ingeniería del Embotellado, S.L. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Gallardo Ingeniería del Embotellado, S.L.
Lekumberri, 18-20 - Pol. Ind. Arretxe Ugalde
20305 Irún (Gipuzkoa) Espanya
☎:  +34‑943638147  
🖷:  +34‑943490712
w:  www.gallardoingenieria.com
Enginyeria i maquinària per a l'embotellat.

Es mostrar la zona aproximada en la que l'empresa està ubicada.

Presentación
Gallardo Ingeniería del Embotellado, S.L.

Els registres i patents d'inventors avalen el treball de recerca de Gallardo Enginyeria de l'Embotellat en maquines llenadoras. Són un equip de professionals qualificats amb llarga experiència en el sector de la fabricació de maquines llenadoras i de solucions d'embotellat.

L'objectiu de Gallardo Enginyeria de l'Embotellat, com a empresa de fabricació i enginyeria de maquina llenadora, és generar entre els seus clients, proveïdors i representants els llaços de col·laboració necessaris per garantir un producte de gran qualitat en el sector de la maquina llenadora.

Amb la qualitat de les seves màquines llenadoras, amb l'assistència tècnica més ràpida i eficaç, amb la flexibilitat de la seva empresa i amb el tracte directe, personal i humà de tot el seu equip tècnic i comercial, han aconseguit la confiança dels seus clients.

Les instal·lacions de Gallardo Enginyeria de l'Embotellat estan preparades per a la realització de les seves activitats de la forma més eficaç per atendre de forma personalitzada les necessitats dels seus clients en les màquines llenadoras de líquid.

Estan especialitzats en llenadoras per a líquid de sectors de vi, aigua, sucs, licors, sidras i olis.