Conferencia Española de Consejos Reguladores Vitivinícolas - CECRV - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Conferencia Española de Consejos Reguladores Vitivinícolas - CECRV
Paseo Santa María de la Cabeza 42bis
28045 Madrid Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑910884166   +34‑915347240  
w:  www.vinosdo.wine
Denominacions d'origen espanyoles per al vi

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Conferencia Española de Consejos Reguladores Vitivinícolas - CECRV

La Conferència Espanyola de Consells Reguladors Vitivinícolas vertebra Denominacions d'Origen Espanyoles i constitueix el representant legítim, paritari i exclusiu dels seus interessos.

Naixement i començaments:
Per conèixer un país cal haver provat el seu pa i begut el seu vi. En gran parteix els sabors d'Espanya són els sabors dels seus vins, tan variats com les seves terres i les seves cuines.

La diversitat és un dels pilars dels vins d'Espanya, que presenten una imatge atractiva i una oferta poderosa. Aquesta diversitat clava les seves arrels en les pràctiques culturals espanyoles i en la seva orografia; ceps i sòls són un binomi indissoluble. La climatologia, única entre els països de la seva latitud, fa la resta.

Des de Canàries, apuntada al tròpic, fins a les valls fluvials de la cornisa cantàbrica, i des del Mediterrani fins a l'estret on s'uneixen els mars, passant pels vinyers esteparios de la Meseta Central i les concas de les serraladas ibèriques i pirinenques, una rica diversitat d'aromes i sabors fan dels vins d'Espanya un patrimoni de la Humanitat. Blancs amb o sense barrica, frescs i perfumats rosats, negres joves i d'etern matrimoni amb el millor roure, fins a fins, caves, espumosos, generosos, licorosos de tot tipus i añejos d'ancestral tradició fets pel temps i la muntanya.
Renovació i actualitat

Més de 700.000 Has de vinyers a Espanya estan emparades per la filosofia de l'origen. 61 Consells Reguladors protegeixen la producció vinícola de qualitat. Això és cada dia més benvolgut als mercats internacionals, on un inspirat vigor en l'exportació espanyola marca una tendència positiva.

Les Denominacions d'Origen espanyoles projecten la seva identitat, el valor de el “terroir” i de la cultura de la zona i de l'espècie (les varietats de vinya allí acolliments i conreades) de forma polida i esplendorosa.