Carrier España, S.L. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Carrier España, S.L.
Av. Real de Pinto, 91 – Edificio C, Esc. 2
28021 Madrid Espanya
☎:  +34‑915209300   +34‑902445464  
🖷:  +34‑915209353
w:  www.carrier.es
Aire condicionat

Es mostrar la zona aproximada en la que l'empresa està ubicada.

Presentación

Carrier es dedica a l'aire condicionat, des que en 1902, el seu fundador el doctor Willis Carrier, va inventar els principis del modern aire condicionat. La revista ESTAFI li va nomenar un dels 100 personatges més influents del segle XX. Des de llavors, la recerca i innovació de Carrier s'ha traduït en productes que han liderat el mercat i definit la indústria de l'aire condicionat i la climatització.

Excel·lència en els productes i compromís de servei al client, són les claus que han convertit a Carrier en una companyia global que dóna servei a milions de persones en més de 170 països. Carrier disposa de centres de recerca i desenvolupament, així com 71 centres de producció a tot el món. En 2006 Carrier va aconseguir 13.500 milions de dòlars de facturació, donant ocupació a 41.000 persones al món.

Carrier és subsidiària d'UTC (United Technologies Corporation), una corporació global formada per companyies capdavanteres, sovint pioneres en desenvolupament tecnològic. Les companyies d'UTC van inventar l'aire condicionat, els ascensors, van dissenyar i van construir el primer helicòpter modern, van crear les primeres cèl·lules de fuel d'hidrogen comercialment viables i van dissenyar els sistemes de suport vital del transbordador Shuttle.

Carrier aporta les solucions més innovadores per a aquells projectes en els quals els sistemes convencionals siguin difícils o impossibles d'instal·lar. Unitats condensadores que poden muntar-se a l'interior, preservant així l'estètica dels edificis.

Carrier és el major proveïdor del món de solucions de calefacció, aire condicionat i refrigeració