Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Enomaq-Oleomaq y Tecnovid-Oleotec ya trabajan intensamente para su edición de 2013

Enomaq-Oleomaq i Tecnovid-Oleotec ja treballen intensament per a la seva edició de 2013

04/06/2012

4 de juny de 2012

Els treballs per a la propera edició d'Enomaq, Tecnovid, Oleomaq, Oleotec i Fruyver, que tindrà lloc del 12 al 15 de febrer en Fira de Saragossa, no només van a bon ritme, sinó que asseguren que l'edició de 2013 serà un èxit, segons l'organització, per al sector del vi i l'oli. Tot això gràcies a la nombrosa participació d'expositors i l'engegada de les jornades tècniques.

Els sectors vinculats a la maquinària vitivinícola i oleícola tenen una cita ineludible en els pavellons de Fira de Saragossa, on es constituirà –una vegada més- la major plataforma d'enlairament d'aquest segment i un aparador inigualable per a l'accés al mercat exterior. Els salons responen a les més altes exigències del sector, la qual cosa ha situat a Enomaq, Tecnovid, Oleomaq, Oleotec i Fruyver dins de les més destacades cites europees amb la presència, en l'edició de 2011, de 23.000 professionals de 30 països i més de mil expositors.

Una de les principals bases que juguen les fires aragoneses és que, durant quatre dies, ofereixen la possibilitat de conèixer els majors avanços en tecnologia i maquinària dins d'un espai compacte i sectorizado. La innovació i la tecnologia suposen la principal aposta de les empreses vinculades amb el vi i l'oli i l'hortofruticultura que participen en el saló i la seva targeta de visita.

Del 12 al 15 de febrer, en els pavellons de Fira de Saragossa, es reuniran els fabricants, industrials, importadors, exportadors, tècnics, especialistes, cellerers, vitivinicultores, enólogos, oleicultores, productors de fruites, agricultors i consells reguladors de Denominació d'Origen, entre uns altres.

Així mateix, en aquests moments es treballa per perfilar les que seran les bases de les jornades tècniques, presentacions i ponències que es duran a terme en el marc d'aquestes cites. Temes rellevants i de gran actualitat són el centre del debat sectorial. En aquest sentit, amb la finalitat d'estar situat al costat del sector, Fira de Saragossa treballa braç a braç amb les principals associacions i institucions per marcar les línies de treball.

Empreses o entitats relacionades

Enomaq - Feria de Zaragoza
Feria de Zaragoza

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Vitivinícola

    05/09/2024

  • Newsletter Vitivinícola

    25/07/2024

Enllaços destacats

Simei

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis