Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Touch Pilot: el sistema AquaSmart bajo control a través de la red
Per controlar els sistemes de calefacció, ventilació i aire condicionat Carrier localment o a distància

Touch Pilot: el sistema AquaSmart baix control a través de la xarxa

Redacció Interempresas17/10/2011

17 d'octubre de 2011

Carrier Corp., empresa especialitzada en solucions de calefacció, ventilació, aire condicionat i refrigeració d'alta tecnologia (CVAAR), que forma part d'United Technologies Corp., ha introduït el gestor de sistemes AquaSmart Touch Pilot per al sistema hidrónico AquaSmart de Carrier. Amb una potent i intuïtiva interfície d'usuari i capacitats Web, l'AquaSmart Touch Pilot proporciona als clients àmplies característiques per gestionar sistemes de CVAA d'edificis des de qualsevol lloc i en qualsevol moment, utilitzant un ordinador o smartphone.

Ara els usuaris podran controlar els seus sistemes de calefacció, ventilació i aire condicionat localment o a distància per garantir un rendiment òptim dels seus sistemes i minimitzar el consum d'energia. Es pot navegar pels menús d'AquaSmart Touch Pilot seguint icones de colors intuïtius que, per exemple, permetran als tècnics responsables del control i confort d'un edifici accedir fàcilment a tots els paràmetres i equips dels sistemes de calefacció, ventilació i aire condicionat. A més, disposaran d'informació sobre consum d'energia, tendències i alarmes de forma immediata, la qual cosa els ajudarà a identificar, localitzar i solucionar incidències en els sistemes. Aquestes característiques de control i supervisió a distància poden estendre's a una o diverses ubicacions, incloent diversos edificis (hotels, sucursals, oficines regionals…), reduint així els costos de personal i viatges.

La pantalla tàctil d'AquaSmart Touch Pilot és fàcil d'usar i intuïtiva
La pantalla tàctil d'AquaSmart Touch Pilot és fàcil d'usar i intuïtiva.

A més de les prestacions de gestió de sistemes, l'AquaSmart Touch Pilot ofereix també la possibilitat de gestionar el confort a nivell individual. A cada unitat hidrónica interior se li ha d'assignar un nom i una localització (per exemple, Unitat 1 a la Sala de conferències del 2º pis). Els punts de temperatura de confort poden definir-se per unitat o per zona, és a dir, per a diverses unitats que han estat combinades en un grup, d'acord amb diferents requisits de zona (oficines, sales de conferències, sales d'impressió, etc.). L'AquaSmart Touch Pilot permet optimitzar l'ús de l'energia mitjançant el control dels sistemes de CVAA d'acord amb l'ocupació, evitant així malgastar aquesta energia proporcionant massa calor o fred a sales o zones desocupades o que no la necessiten.

La gestió dels sistemes per zones ofereix als clients la possibilitat de combinar unitats interiors que poden funcionar d'acord a horaris d'ocupació diferents. Aquests horaris d'ocupació es poden crear i modificar fàcil i ràpidament, i es poden utilitzar per gestionar la configuració de confort per dia, hora, en períodes normals i vacacionals. La gestió mitjançant l'ús d'horaris de funcionament permet controlar el confort interior dels edificis segons sigui necessari per ajudar a estalviar energia.

Informació tècnica sobre AquaSmart

Depenent dels requisits d'aplicació del client, el sistema AquaSmart de Carrier pot incloure una àmplia selecció d'equips energèticament eficients, entre ells enfriadoras i bombes de calor aire-aigua i aigua-aigua, unitats fan coil hidrónicas (conductes, consola, cassette), i una unitat de tractament d'aire. Per facilitar i reduir el temps i costos d'instal·lació, tots els equips es faciliten amb els controls ajustats de fàbrica, i en cas de la gamma d'enfriadoras AquaSnap, amb un mòdul hidrónico integrat que inclou bomba d'aigua, recipient d'expansió, supervisor de flux i vàlvules. L'AquaSmart Touch Pilot és el cervell i coordinador del sistema.

Els sistemes hidrónicos poden ser molt avantatjosos per complir els requisits exigits tant pel client com per la legislació, ja que per l'edifici únicament circula aigua per satisfer les necessitats de fred o calor, per la qual cosa el contingut de refrigerant es minimitza, estant aquest present únicament en l'enfriadora/bomba de calor, sovint situada en l'exterior dels edificis. Els sistemes hidrónicos es poden controlar de forma fàcil i precisa, afegint majors oportunitats d'estalvi d'energia si s'utilitzen sistemes free-cooling o aplicacions de recuperació de calor; aquests sistemes són considerablement més flexibles que els sistemes d'evaporació directa i es poden modificar, ampliar o adaptar per satisfer les necessitats canviants i les diferències en l'ús de les sales.

Empreses o entitats relacionades

Carrier España, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Cualquier momento Con_Vino

    Cualquier momento Con_Vino

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Vitivinícola

    17/10/2024

  • Newsletter Vitivinícola

    10/10/2024

Enllaços destacats

Simei

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis