Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La Cooperativa El Progreso apuesta por decantadores de Alfa Laval en su planta de Ciudad Real

La Cooperativa El Progrés aposta per decantadors d'Alfa Laval a la seva planta de Ciudad Real

17/11/2009

17 novembre 2009

La Cooperativa vinícola El Progrés, la més antiga d'Espanya i una de les majors d'Europa, ha instal lat uns decantadors Foodec, de Alfa Laval , a la seva planta de Villarrubia de los Ojos (Ciudad Real), per a l'extracció del most.

Fins ara, l'extracció del most es realitza mitjançant un procés llarg i discontinu que obliga a parar les premses per a netejar de tant en tant. La instal lació del primer decantador Foodec, l'any 2007, va suposar una revolució en el procés productiu: el poder treballar en continu proporciona un gran estalvi econòmic i energètic, així com una sensible millora en la qualitat del most. Cal tenir en compte que la cooperativa, en les èpoques de verema recull fins a tres milions i mig de quilos de raïm diàriament.

Fernando Arranz, gerent d'Alimentació, Farmàcia i Biotecnologia de Alfa Laval, afirma: "Amb aquests equips pretenem ajudar al procés de producció en el mercat del vi amb un sistema molt més senzill: evitem els temps morts de neteja i rentat de les premses que s'usaven anteriorment ".

Cesáreo Cabrera, president de la Cooperativa El Progrés: "Per a nosaltres ha estat una experiència molt satisfactòria, encara que ha suposat una revolució en el nostre procés productiu. Però les indubtables avantatges del sistema ens han convençut. A més, en el nostre cas, podem usar els decantadors a l'almàssera ".

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Vitivinícola

    04/07/2024

  • Newsletter Vitivinícola

    27/06/2024

Enllaços destacats

Simei

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis