Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Carrier presente en las obras de la Terminal Sur del Aeropuerto de Barcelona

Carrier present en les obres de la Terminal Sud de l'Aeroport de Barcelona

06/10/2008

6 octubre 2008

La central energètica UTE CEN, formada per les empreses KLIMACAL, Tecnocontrol i Cymi ha confiat en la tecnologia Carrier per climatitzar els 525.000 m2 de la nova terminal de l'Aeroport de Barcelona, dissenyada per l'arquitecte Ricardo Bofill Levi, dins el procés d'ampliació del aeròdrom barceloní que actualment s'està duent a terme.

A causa de la complexitat de la instal lació, ia la necessitat de més de 32.000 quilowatts de potència frigorífica, es van triar per al efecte sis refredadores d'aigua amb compressors centrífugs 19XR, que utilitzen els últims avenços en el disseny aerodinàmic de la seva turbina.

Obres realitzades a la terminal sud de l'Aeroport de Barcelona. Font: AENA
Obres realitzades a la terminal sud de l'Aeroport de Barcelona. Font: AENA.
El sistema incorpora intercanviadors d'alta tecnologia que juntament amb els motors d'excepcional eficiència, li proporcionen el millor rendiment de la seva classe. Addicionalment s'ha instal·lat una refredadora de cargol amb ventilador axial 30GX de tecnologia avançada, la qual ofereix alts rendiments en càrrega parcial i opera així mateix amb refrigerant R-134a.

La vocació dels sistemes industrials de Carrier cap al rendiment energètic i la més elevada qualitat, posicionen a aquesta firma com a protagonista indiscutible en aquest important projecte. Hi haurà oportunitat de comprovar el nou sistema en ple rendiment l'estiu de 2009, temporada en què esdevindrà la inauguració de la Terminal sud de l'Aeroport del Prat.

Empreses o entitats relacionades

Carrier España, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Cualquier momento Con_Vino

    Cualquier momento Con_Vino

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Vitivinícola

    17/10/2024

  • Newsletter Vitivinícola

    10/10/2024

Enllaços destacats

Simei

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis