Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Los sumilleres, futuros comunicadores del mensaje 'Bebe con moderación y responsabilidad'

Els sumilleres, futurs comunicadors del missatge 'Beu amb moderació i responsabilitat'

15/03/2013

15 de març de 2013

Els alumnes de l'Escola d'Hostaleria i Turisme de Barcelona (CETT), futurs sumilleres, van participar en unes sessions formatives sobre vi, salut, nutrició i dieta mediterrània coordinades per Fivin. La fundació organitza per tercer any consecutiu aquestes sessions formatives i en aquesta ocasió va comptar amb la col·laboració de la Fundació Dieta Mediterrània per explicar els beneficis d'una dieta sana i equilibrada. Blanca Raidó, coordinadora científica de la Fundació DM va explicar la importància de la Dieta Mediterrània en la nostra cultura, així com els beneficis que reporta a la salut el consum de productes inclosos en la piràmide nutricional, millorant la qualitat de vida d'els qui la utilitzen com a model alimentós i social habitual.

També va participar en aquesta sessió Gemma Xiva, del Departament de Medicina Interna de l'Hospital Clínic de Barcelona, i Sara Arranz, del Departament de Nutrició i Bromatologia de la Facultat de Farmàcia de la Universitat de Barcelona, que van exposar els aspectes científics sobre els beneficis del consum moderat i responsable de vi. Aquesta activitat s'emmarca en l'àmbit d'actuació del Programa 'Wine In Moderation', que té per objectiu promoure la responsabilitat en el consum de vi i informar al públic en general sobre els riscos socials i de salut d'un consum excessiu.

Imagen
'Wine in Moderation' està gestionat a Espanya des de l'any 2009 per la Federació Espanyola del Vi i Fivin. S'han creat una sèrie d'activitats educatives denominades 'Art de Vivre' dirigit tant a consumidors com a la pròpia indústria vinícola, on la màxima és transmetre a la societat la importància de la moderació i propiciar el canvi cultural, ja que el vi ha estat i és una part important de la vida i la cultura europea benvolguda per milions de persones al món.

Empreses o entitats relacionades

Fundación para La Investigación del Vino y La Nutrición - FIVIN

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Vitivinícola

    05/09/2024

  • Newsletter Vitivinícola

    25/07/2024

Enllaços destacats

Simei

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis