MAN Vehículos Industriales (España), S.A. (MAN Truck & Bus) - Camiones o tractoras

Man

Configurador de camions: un ampli programa de productes amb l'oferta més adequada per a cada necessitat

Fotografia de Configurador de camions
Aquest configurador guia al visitant a través de l'ampli programa de productes MAN i li ajuda a configurar l'oferta més adequada per a les seves necessitats. També dóna l'opció, sempre que es vulgui, de rebre un contacte amb personal de la xarxa comercial 24 hores després de l'enviament de la configuració desitjada.

L'amplitud i la diversitat del programa de camions de MAN demanda, més que mai ajuda, orientació i assessoria. MAN ofereix des del camió de 7,5 tones fins a 41 tones de MMA i des del cap tractora estàndard fins al vehicle especial de 250 tn de MMC.

El configurador de camió de MAN es basa als programes interns de venda Manex i Econ on es presenten exclusivament els vehicles que poden ser comercialitzats a cada país. La configuració del camió es duu a terme en cinc passos: després de la selecció de l'ús (tràfic de llarga distància, distribució o repartiment i obres o transport especial) es defineix el tonatge, la tracció, cabina, suspensió i distància entre eixos. Segons el perfil d'ús el client tria la cabina adequada i la potència del motor desitjada. A més, en una finestra addicional es poden descriure els detalls de la carrosseria. El programa també presenta paquets de serveis de MAN Service, MAN Support i MAN Finance, que abasten des del finançament fins al contracte individual de manteniment.

Finalment el sistema presenta el camió configurat segons el desig del client, donant l'opció d'imprimir aquesta oferta. L'usuari del configurador pot enviar la configuració del seu cotxe a la xarxa comercial de MAN, en aquest cas, un venedor es posarà en contacte amb ell en les següents 24 hores. Juntament amb el venedor el client podrà llavors seguir especificant els detalls del vehicle preconfigurado.