MAN Vehículos Industriales (España), S.A. (MAN Truck & Bus) - Dúmpers basculantes con bañera o dúmpers viales (camiones o volquetes)

Man TGS

Camions: per a obres públiques

Fotografia de Camions
Els camions TGA de Man per a obres públiques són màquines potents, per a treballs durs. La gamma TGS amb les seves 2,3 i 4 eixos fa que s'adapti a diferents tasques: tràfic d'obres, en el transport de begudes, en el transport frigorífic, amb cisternes i sitges, en la indústria d'eliminació de residus, en el transport de fusta, en el servei contraincendios o en el transport de mercaderies perilloses.

En aquests camions els eixos de tracció es poden triar segons el tipus de transport i el tipus d'aplicació. L'eix hipoide pesa molt poc, i té una elevada capacitat de càrrega, l'àmplia gamma de prestacions i els amplis períodes entre canvis d'oli de fins a 500.000 km. Per al servei de transport pesat s'utilitzen els eixos planetaris exteriors equipats amb frens de tambor. Les seves característiques són una gran altura lliure, elevada potència de tracció en les rodes, resistència i durabilitat. Com a eixos addicionals per incrementar la càrrega existeixen diverses opcions: l'eix de roda senzilla de tracció o no propulsado, direccional i elevable, i l'eix amb roda doble no propulsado i elevable.

Les unitats d'eix doble amb eixos planetaris exteriors estan disponibles segons aplicació amb suspensió parabòlica per a un major confort en marxa i reforçar la suspensió així com amb suspensió trapezoïdal per a una major capacitat de càrrega. Tots els eixos disposen d'una unitat HUB per a un canvi més ràpid i senzill dels discos de frens. Així estalviarà temps de parades i despeses en tallers.