MAN Vehículos Industriales (España), S.A. (MAN Truck & Bus) - Autocars i autobusos

Neoplan

Vehicles exclusius: amb ordinador de bord central DualCore

Fotografia de Vehicles exclusius
La gamma d'equipament Neoplan Individual presenta dos models especialment exclusius en aquesta variant: un Starliner L de 505 CV i un Cityliner C de 48 seients en versió de 4 estels com a vehicle curt i manejable de tres eixos amb 480 CV. Igual que el Starliner, aquest model disposa del sistema automàtic de canvi de marxes MAN TipMatic Coach amb dotze marxes i una exclusiva manera de maniobra i d'arrencada. Tots dos vehicles ofereixen un volant de cuir bicolor d'alta qualitat, un armari multifuncional damunt de la condícia, barres de subjecció d'acer fi i aplicacions exclusives en el tauler d'instruments, així com en punts exposats del vehicle. Per primera vegada s'ofereixen seients completa o parcialment de cuir amb logotip metàl·lic Neoplan cosit. El Starliner L amb equipament de 5 estels i configuració exclusiva de tres seients amb un total de 32 places ofereix a més una completa cuina a bord d'acer fi darrere de la porta 2, així com un sòl de parquet de roure.

Tots dos vehicles de la classe de luxe compleixen el màxim estàndard de seguretat possible: a bord es troben el radar de distància ACC, l'advertiment de sortida del carril LGS, el programa d'estabilitat ESP, el xassís de seguretat CDS, una llum per a corbes completa integrada en els fars principals, un sistema d'avís d'incendis i d'extinció, així com el concepte de seguretat integral Neoplan SafetyCabin amb unions de parets laterals patentades amb reforços massissos, així com secció davantera reforçada.

El conductor compta amb un ordinador de bord central DualCore de 32 bits per a la carrosseria que es troba ara integrat en les possibilitats de diagnòstic del Servei MAN i de MANCats II i possibilita també una indicació d'intervals dinàmica. Els temps de resposta dels interruptors basculants en el tauler d'instruments amb barra d'estat tricolor integrat que estan instal·lats en blocs es redueixen a la desena part. Aquests grups d'interruptors es connecten en xarxa a través d'un bus de dades LIN i MAN i els utilitza en primícia d'aquesta manera. Un altre avantatge de l'arquitectura d'ordinador és l'assignació fixa de missatges d'estat als esquemes de connexions digitals que ara es poden consultar amb facilitat en qualsevol taller de servei MAN.