Iveco España, S.L. - Camions amb caixa

Iveco Trakker

Vehicle per a aplicacions pesades: per a pedreres i obres

Fotografia de Vehicle per a aplicacions pesades

El mercat de vehicles de pedrera i obra és summament complex si es tenen en compte totes les possibles aplicacions: vehicles amb 2, 3 o 4 eixos, amb tracció total o parcial, una àmplia gamma de potències, rígids i tractoras, models lleugers o molt grans, a més de variants especials para determinats tipus d'acabat.

El Trakker d'Iveco és un vehicle dissenyat per satisfer qualsevol tipus d'aplicació pesada d'obres entre 18 i 72 t.

Destaca especialment per la seva cabina, desenvolupada a partir de les cabines del camió pesat Stralis i concebuda per millorar la comoditat de la conducció i de la vida en el vehicle.

El Trakker representa a més una perfecta combinació de robustesa i fiabilitat, amb la comoditat de les cabines Stralis Activi Day i Activi Estafi. A més, la gamma Trakker és summament àmplia - tant amb volant a l'esquerra com a la dreta -, la qual cosa permet al client trobar el vehicle ideal per a qualsevol aplicació. La gamma inclou dos tipus de motor (Cursor 8 i 13) i dos models de cabina (AD i AT).

Tant si s'utilitza per treballar en les condicions d'obres més extremes com en aplicacions de carretera amb esporàdics itineraris fora de carretera, el nou Trakker pot equipar-se per optimitzar la capacitat de càrrega i el consum de combustible.