DAF Vehículos Industriales, S.A. - Camions i tractores

Euro 6 XF

Tractoras: ideals per al sector de transport

Fotografia de Tractoras
El DAF XF Euro 6 incorpora un nou xassís, un motor Paccar MX Euro 6 amb estalvi de combustible, un disseny exterior aerodinàmic i un interior modern i espaiós

El motor MX-13 de Paccar combina tecnologies avantguardistes i provades, i nombroses innovacions tècniques. L'ús de la tecnologia d'injecció de combustible common rail, un turbo de geometria variable i un eficient sistema de recirculació de gasos de fuita (EGR) garanteix un estalvi de combustible i una fiabilitat del vehicle excepcionals. L'avançat sistema de postratamiento d'emissions de gasos de fuita amb convertidor catalític DeNOx i filtre de sutge actiu (filtre de partícules dièsel) va ser desenvolupat per aconseguir la màxima eficiència. La regeneració passiva s'optimitza durant el cicle de funcionament del motor per augmentar àdhuc més l'estalvi de combustible.

El motor MX-13 Euro 6 de Paccar pot subministrar-se amb potències de 300 kW/410 CV, 340 kW/460 CV i 375 kW/510 CV i amb parells elevats, de 2.000 a 2.500 Nm, disponibles en un ampli interval de règims de motor (1.000–1.425 rpm). Un dels principis clau durant el desenvolupament de la nova cadena cinemàtica va ser mantenir el consum de combustible del nou XF igual de baix que el dels actuals motors Lligui Euro 5. El motor Paccar MX-13 Euro 6 ofereix una vida útil extraordinària gràcies a una vida útil B10 d'1,6 milions de quilòmetres i un manteniment capdavanter en aquest sector (intervals de manteniment de fins a 150.000 km).

Es troba disponible un eix posterior molt lleuger per a pesos combinats de fins a 44 t i parells motor de fins a 2.300 Nm. La suspensió Stabilink incorpora una barra antivuelco que redueix el pes i proporciona un alt grau d'estabilitat i una capacitat de maniobra excel·lent. Gràcies a la placa de fixació de la cinquena roda i la ubicació intel·ligent de les bateries s'ha aconseguit reduir més el pes. L'engranatge d'adreça està muntat en una peça fosa multifuncional, la qual cosa elimina la necessitat d'un muntatge independent de la caixa d'adreça.

El dipòsit estàndard AdBlue de 90 litres (dipòsit opcional de 140 litres) està situat sota la cabina i les bateries es poden col·locar dins de la part posterior del xassís. En combinar el sistema DeNOx i el filtre de sutge en una única unitat s'aconsegueix proporcionar una capacitat de dipòsit de combustible de fins a 1.500 l i oferir la màxima autonomia. Entre les millores addicionals s'inclouen els guardabarros posteriors i un travesser de tancament del xassís redissenyat.

El DAF XF ofereix el màxim grau de confort per al conductor des del moment en què accedeix a la cabina. En instal·lar de forma enginyosa el sistema de refrigeració i el motor en el xassís, s'ha conservat pràcticament la mateixa altura del sòl de la cabina. Això garanteix una excel·lent accessibilitat amb sol 3 esglaons d'alumini col·locats en forma de "escala". El sòl baix de la cabina converteix la cabina XF Super Space Cab en la més espaiosa del mercat, amb un volum total de més de 12,6 m3. El sòl de la cabina sota també contribueix a oferir un camp de visió excel·lent.