Pöppelmann Ibérica, S.R.L.U. - Taps i proteccions plàstiques

Kapsto GPN 310/315

Taps amb laminillas: per a la protecció de rosques interiors i trepants contra danys i brutícia

Fotografia de Taps amb laminillas

Els pràctics taps amb llengüeta GPN 310/315 del programa estàndard de la divisió Kapsto de Pöppelmann ofereixen una laminilla flexible en el cos del tap que permet el seu ús amb una àmplia escala de diàmetres de trepant i alhora serveix per a una subjecció ferma. A més, la llengüeta millorada i de fàcil ús facilita el maneig dels taps durant el muntatge i desmuntatge.

Ambdues versions dels taps amb llengüeta són d'aplicació universal. Durant el transport i magatzematge protegeixen eficaçment els trepants i rosques interiors contra danys mecànics i eviten a més l'entrada de brutícia.

Els taps amb llengüeta GPN 315 són de polietilè (PE-LLD) en groc i es distingeixen per la seva cobertura especialment gran que protegeix de forma eficaç trepants i rosques avellanados. Estan disponibles en estoc per a rosques des de M 8 fins a M 88 i per a trepants des de 6 fins a 85 mm.

Els taps amb llengüeta GPN 310 de polietilè (PE-LD) en vermell tenen una cobertura més petita i per això són idonis en espais reduïts. Estan disponibles en estoc per a rosques entre M 10 i M 30 i per a trepants entre 9 i 28 mm. Tots dos taps amb llengüeta es poden subministrar en altres materials (per exemple, resistent a la calor) grandàries i colors diferents.

El programa estàndard de Kapsto, en constant desenvolupament i millora i fabricat en les instal·lacions de Pöppelmann, comprèn més de 3.000 diferents taps i caperuzas per al seu enviament immediat. Per adaptar-se a les necessitats del client, l'equip enginyers d'aplicacions de Pöppelmann pot dissenyar i desenvolupar versions especials, com a taps que combinin funcions de protecció i connexió.