AG-Group, S.L. - Segadores

Rapid Swiss

Segadora de muntanya: preparada per al treball en forts pendents

Fotografia de Segadora de muntanya
L'empresa Vogel & noot Espanya, S.A. comercialitza la Rapid Swiss, una segadora de muntanya professional, preparada per al treball en forts pendents.

Es tracta d'una màquina de transmissió hidràulica contínua amb regulació de velocitat per l'empunyadura giratòria Rapid. El modern motor de gasolina amb refredament per aire Subaru Robin EX27 és de quatre temps, amb un cilindre, vàlvula en cap, 6,6 kW i amb ventilador.

El manillar és direccional hidràulic amb bloqueig i regulació d'altura dels Deixa estar d'esglaonada sense eines, amb silentblocs antivibració. La presa de força davantera va en funció de la velocitat del motor, 850 rpm. El sistema de canvi d'eines és ràpid i sense eines, compta amb embragatge cònic de fricció, i està accionat per sirga i maneta.

El desbloqueig hidràulic permet maniobrar la màquina amb el motor apagat. El fre d'estacionament és robust. La màquina amb pneumàtics 18 x 9.5-8 "pesa 137 kg.

Es pot equipar amb pneumàtics agrícoles de tacs (4.00-10 i 18 x 9.5-8 ", pneumàtics per a terra, pneumàtics de roda doble de gàbia i corrons de pues.

Pot portar barra de sega sense dits ESM Comunal, barra de sega sense dits Bussatis Garden 3, barra de dall amb dits de tall intermedi, barra de sega de doble fulla i accionador en bany d'oli.