ZF Aftermarket España, S.L.U. - Suspensions

Sachs

Ressorts de suspensió: perquè el vehicle rodi de forma estable i suau malgrat les irregularitats de la superfície de la calçada

Fotografia de Ressorts de suspensió
Els ressorts mantenen el vehicle estable i eviten que es vegi afectat per les irregularitats de la calçada. Juntament amb els amortidors, asseguren que les rodes s'adhereixin amb fermesa i seguretat al terreny. Així mateix eviten que la carrosseria es balancegi massa en les corbes en accelerar i frenar i que el vehicle pugui anar-se a un costat.

Els molls envelleixen i arriba un moment en el qual fins als millors ressorts perden eficàcia després d'haver-se comprimit milions de vegades. L'oxidació i els danys mecànics poden provocar el seu trencament, fent que el vehicle perdi contacte amb la calçada i vire bruscament en les corbes.

Material: tots els ressorts estan fabricats amb acer al crom-vanadi o al crom-silici d'alta qualitat. Depenent dels requeriments de la indústria automotriz, poden conformar-se en fred o en calent. La seva superfície es comprimeix en una planta de granallado que aconsegueix perllongar de forma considerable la seva vida útil.