AG-Group, S.L. - Remolcs autocarregadors i accessoris

Strautmann Giga-Vitesse CFS

Remolc picador autocargador: amb una necessitat de potència baixa

Fotografia de Remolc picador autocargador

El remolc Strautmann Giga-Vitesse CFS amb la seva unitat de càrrega (sistema de flux continu) ofereix ara un producte gairebé sense rival per als contractistes i grans empreses. Aquest remolc aconsegueix una òptima càrrega i picat, amb una necessitat de potència baixa, estalviant carburant i reduint substancialment els costos de producció, aconseguint una major rendibilitat.

Un alt rendiment de transport juntament amb un equip de tall únic, juntament amb una extructura robusta i una gran varietat de tipus i grandàries de xassís, ho fa adaptable a les diferents condicions.

El Giga-Vitesse CFS està disponible en quatre grandàries (des de 30 fins a 42 m3 de volum segons DIN) incloent un equipament especifico per a cada ús i/o necessitats.

Els remolcs picadores acte-carregadors Strautmann tenen un desgast sota f. El Sistema „CFS“ incrementa aquest avantatge amb el pas dels anys. Això és a causa del cabal continu de material.

El rotor és el cor de cada remolc d'ensilado. És el rotor el que garanteix la qualitat del tall, la taxa d'execució i el transport del material carregat a l'interior del remolc i per tant d'alta eficiència amb una qualitat òptima i constant. Els remolcs de la seriï Giga-Vitesse CFS estan equipats amb 45 fulles. L'ample de tall de 35 mm garanteix una òptima qualitat del farratge - i de l'alimentació animal des del punt de vista fisiològic.

Giga-Vitesse CFS posseeix un doble benefici gràcies a la seva estructura. Es pot convertir fàcilment d'un remolc picador de farratge d'alt rendiment, en un remolc per ensilar el blat de moro collit. Els principals components del concepte de doble ús es reforcen els puntales del xassís, el panell frontal abatible (important quan s'inicia a picar) i una placa especial de blat de moro que tanca l'espai del rotor. El xassís d'acer dóna l'estabilitat del vehicle complet i els més alts tonatges es poden moure sense cap problema per mitjà de les cadenes robustes especials del sòl del remolc. Per tant, s'aconsegueix amb el mateix remolc un treball addicional en la collita del blat de moro, la qual cosa contribueix a una major eficiència del remolc.

Un remolc de farratge de gran qualitat no només destaca pel seu rendiment de càrrega, sinó també pel dosatge en la descàrrega amb una gestió ràpida i eficaç en la sitja. Per a la descàrrega en el front de la sitja, el model de remolc sense corrons de distribució és suficient. Si la descàrrega en la sitja es destina al mateix temps per a la distribució i la compressió, es recomana el model de dosatge amb tres rotors de distribució. Molt curta longitud de tall i la descàrrega en la sitja proporcionen les condicions òptimes per a la compressió de la sitja.

Giga-Vitesse CFS està equipat amb un control BUS basat en la norma ISO. Les funcions hidràuliques es connecten a través d'un control clarament organitzat i un robust conjunt amb les tecles de fàcil ús, la senyalització es realitza a través d'un terminal ISO. Algunes de les funcions per a la documentació dels treballs realitzats s'integren en aquest conjunt de controls. A més, els sensors són capaços de detectar i eliminar problemes en una etapa primerenca per tant la preveen de danys posteriors que poguessin ocórrer a causa d'errors d'operació.