Bombas hidráulicas Tri-Sehico, S.L. - Motors hidràulics

Sauer-Danfoss

Motors orbitals: des de 8 a 800 cc per revolució

Fotografia de Motors orbitals
Tri-Sehico disposa d'una àmplia gamma de motors hidràulics Sauer-Danfoss de baixa velocitat i alt parell per a càrregues moderades i pesades. Amb les moltes variants disponibles, sempre és possible trobar el motor més adequat per a qualsevol aplicació específica que es necessiti.

Els motors Orbitals varien en grandària (cilindrada nominal) des de 8 a 800 cc per revolució. La gamma de velocitats és d'un màxim d'aproximadament 2.500 rpm per al tipus més petit fins a un màxim d'aproximadament 600 rpm per al tipus més gran. El màxim parell varia des de 13 Nm a 2.700 Nm (becs) i les potències de sortida màximes entre 2 kW (2,7 HP) i 70 kW (95 HP).

Algunes de les seves característiques tècniques són: alt rendiment, funcionament suau en tot l'interval de velocitat, parell constant, alt parell d'arrencada, suporten altes pressions de tornada sense l'ús de canonada de drenatge (retingues d'alta pressió), llarga durada sota extremes condicions de treball, disseny robust i compacte, elevada capacitat per suportar grans càrregues radials i axials, per a aplicacions en circuit obert i tancat, resistent a la corrosió i adequats para molt diversos tipus de fluids hidràulics.