Schmersal Ibérica, S.L. - Palanques, joysticks, volants, pedals i cables de comandament

Manipuladors tipus joy-estic robusts: per a una interacció òptima entre persona i màquina

Fotografia de Manipuladors tipus joy-estic robusts
Extremadament robusts, compactes, de múltiples aplicacions i funcionals: aquestes són les característiques bàsiques dels manipuladors tipus Joy-Estic.

Gràcies a aquestes característiques són perfectament adequats per a l'ús en màquines i instal·lacions de la indústria alimentària i en la tècnica de processaments i processos. A més són adequats per a aplicacions industrials especialment dures, incloent l'ús en àrees exteriors. En comparació de sistemes de comandament multifuncionales, com es coneixen, per exemple en unitats de control per a grues i vehicles industrials, precisen de molt menys espai per al muntatge.

Aplicacions en l'exterior: quan els manipuladors tipus Joy-Estic s'utilitzen sota condicions de baixes temperatures, és a dir fins a -40 °C, els pistons dels equips són greixats addicionalment amb un greix especial tant en els capçals de comandament com en els elements de contacte. Aquesta mesura addicional evita la congelació d'aigua condensada (amb la conseqüència de regs que els pistons es bloquegin) quan els equips utilitzats estan exposats durant l'ús a canvis de temperatura al voltant del punt de congelació.

A més, estan disponibles les variants amb protecció IP 69K. Aquest grau de protecció, que va ser desenvolupat originalment per a la construcció de vehicles per a la carretera, indica que els manipuladors tipus Joy-Estic poden ser sotmesos a una neteja d'alta pressió sense que la seva funció es vegi influenciada per això.