Omnia Techonologies Iberica, S.A - Della Toffola - Refrigeradors d'aigua

Omnia CRA 15.000 - 240.000

Enorefrigeradores de cossos rascadors: elevat intercanvi tèrmic

Fotografia de Enorefrigeradores de cossos rascadors
Els refrigeradors de cossos rascadors es produeixen en versió monobloc i amb condensador per aire remot. En funció del potencial i del tipus de condensació estan muntats sobre rodes o sobre un marc fix.

Els evaporadors, d'acer inoxidable AISI 304, són del tipus expansió seca; la condensació pot ser d'aire o d'aigua.

Aquests evaporadors, del tipus de cos rascador horitzontal, estan equipats amb un aïllament eficaç i presenten un acabat extern d'acer inoxidable setinat. Estan a l'avantguarda tecnològica i asseguren un elevat intercanvi tèrmic.

La utilització de pales especials de material anti-desgast contribueix a optimitzar el rendiment i la disminució del soroll del grup frigorífic.

Els compressors provenen dels constructors més excel·lents mundialment.

Els condensadors d'aire estan realitzats amb aletes corrugadas i tallades per aconseguir una major superfície d'intercanvi tèrmic i amb tubs de coure amb uns peculiars solcs helicoïdals amb un elevat coeficient intern d'intercanvi tèrmic. Els líquids refrigerants utilitzats són el R407C i el R404A.

Tots els models es completen amb accessoris i components electrònics d'alta qualitat, que confereixen a les plantes qualitats especials de fiabilitat i facilitat d'ús.

Sota comanda poden subministrar-se models en versió especial per a most concentrat.