AG-Group, S.L. - Embaladores

Caeb Mountainpress MP 550

Empacadora: empaca el fenc enrotllant-ho i formant pacas cilíndriques

Fotografia de Empacadora
L'empacadora Mountainpress MP 550 està dissenyada amb una altura mínima i el seu baricentre molt baix, es converteix en ‘LA’ màquina específica per a zones de pujol i de muntanya. Empaca el fenc enrotllant-ho i formant pacas cilíndriques.

Per mitjà d'una brida d'enganxi ràpid s'adapta a les minisegadoras i motocultivadoras de totes les marques i models. És un model patentat, amb remolc davanter. Descarrega el seu pes contra les rodes motrius posteriors i s'agarra millor al terreny quan treballa costa amunt.

Segons els càlculs efectuats, de mitjana, forma pacas de 22 kg en 40 s aproximadament. Ostenta una capacitat productiva total de 15 quintales de fenc per hora. Forma pacas al centre menys premsat, gràcies a la qual cosa el fenc transpira correctament i no es forma floridura.

En canvi, com per fora la paca està més premsada, s'obté una capa impermeable que protegeix el fenc. L'empacat s'efectua sense corts ni cops de cap tipus, gràcies a la qual cosa el fenc conserva per complet les flors i les llavors i preserva la seva qualitat intacta.