Brain Logistics, S.L. - Catalitzadors

Brain

Catalitzadors esportius metàl·lics: per augmentar les prestacions del cotxe sense augmentar les emissions

Fotografia de Catalitzadors esportius metàl·lics
Quan es desitja aconseguir el màxim de la instal·lació de descàrrega és oportú muntar un catalitzador especial planejat per maximitzar les prestacions del motor; això és possible explotant l'obscena dinàmica del gas en moviment en el tub col·lector o ben reduint les resistències al pas del gas en el sistema de descarregui. Amb un tradicional convertidor ceràmic o un metàl·lic convencionals a 400 cpsi el flux resulta en gran manera escanyat.

Al contrari, sense catalitzador el flux resulta massa lliure i el col·lector és buidat massa de pressa el que significa que es pot tenir sobretot amb amplis creus de les vàlvules, com en els cotxes esportius, una pèrdua de càrrec fresc i per tant una pèrdua de potència.

Brain ofereix una línia de productes estudiats i homologats per als cotxes esportius o per qui desitja augmentar les prestacions del mateix cotxe sense augmentar les emissions contaminants. Tots els models Brain són homologats euro3 i garantits per 24 mesos.

Els catalitzadors esportius Brain es distingeixen dels catalitzadors normals per estar completament d'acer inoxidables aisi 304 amb cons tornejats d'adduzione i descàrrega 20/10 de llarg diferent i pels monòlits a cel·les més obertes; són decididament més robusts i confiables que els models amb peles impreses d'acer aluminado inevitablement susceptible de corrosió i trencaments.