AG-Group, S.L. - Mescladors - Unifeeds arrossegats

Strautmann Verti-Mix

Carro mesclador de pinso: amb dos contracuchillas regulables manualment

Fotografia de Carro mesclador de pinso
Recerques científiques en diferents països han demostrat que la productivitat làctica augmenta notablement amb la utilització de carros mescladors de pinso amb sinfines mescladors horitzontals i verticals. Barrejant els diferents components de pinso per aconseguir una TMR (ració barrejada total), els animals ja no poden seleccionar el menjar i , amb cada mos, obtenen un pinso homogèniament compost.

Tots els models Verti-Mix de Strautmann, poden equipar-se amb una cinta de descàrrega de PVC en la part davantera o posterior. Si es desitja, en el dipòsit de barreja pot muntar-se una tremuja d'ompliment de pinso mineral, facilitant l'ompliment de quantitats menors de pinso. Per processar pacas senceres rodones o rectangulars es recomana equipar el Verti-Mix amb un anell antidesbordamiento. Est impedeix que, en desfer-se les pacas, el pinso se surti per la vora del dipòsit. La màquina ve equipada de sèrie amb dues contracuchillas regulables manualment, que fan possible el desmenuzamiento de pacas senceres. Cadascuna de les funcions pot operar-se opcionalment a través de connexió directa des del vehicle tractor. El maneig també pot realitzar-se per palanca manual, cable tipus Bowden o per control electrohidráulico.

Cadascun dels sis models Verti-Mix vénen equipats de sèrie amb frens hidràulics que poden accionar-se des del tractor a través de la vàlvula de control d'efecte simple. L'accionament de la infinitat té lloc a través d'un engranatge angular extraordinàriament robust amb reductor planetari.

Igual d'important és el dispositiu de pesat. Solament determinant de forma exacta les quantitats de cada component del pinso pot aprofitar-se completament la rendibilitat del carro Verti-Mix. Per això s'ofereixen diferents models: dispositiu de pesat amb mecanisme sumador per determinar les quantitats de forma senzilla; dispositiu de pesat programable amb opció de memòria per a diverses receptes; i dispositiu programable amb opció de memòria per a diverses receptes i intercanvi de dades amb PC.