ULMA Carretillas Elevadoras - Carretons elevadors tèrmics

Mitsubishi Heavy Industries Grendía Es Gas LPG

Carretons elevadors a gas: amb capacitats de càrrega d'1.500 kg a 3.500 kg

Fotografia de Carretons elevadors a gas
La sèrie Grendía de carretons elevadors de LPG de Mitsubishi ofereix l'equilibri perfecte entre una gran durabilitat, suavitat, potència i baixes emissions de gas i soroll.

Ideals per a les aplicacions més exigents, els carretons elevadors Grendía, robustes i sòlides, garanteixen un excepcional rendiment. Amb models amb capacitat de càrrega compresa entre 1.500 i 3.500 kg i una altura d'elevació de 3 a 7 m, Ulma recomana la sèrie Grendía de carretons elevadors LPG com la millor opció quan es busca solidesa, resistència i durabilitat.

Amb el seu avançat tren de potència completament flotant, la sèrie Grendía proporciona un rendiment en rampes, una velocitat i una productivitat excel·lent i un funcionament silenciós i suau. Mitsubishi i Ulma aposten per la seguretat oferint la sèrie Grendía ÉS que integra el sistema de seguretat, sistema de presència integrat que evita tot moviment del carretó i del seu masteler si l'operari abandona el seient, a més de disposar una llum d'avís per al cinturó i una alarma per al fre d'estacionament.