Renault Trucks España, S.L. - Camions i tractores

Renault Truck Racing

Camions de baix consum: fiables i rendibles

Fotografia de Camions de baix consum
La sèrie especial Renault Premium “Truck Racing”, reconeguda per les seves característiques en carretera i pel seu baix consum, està disponible al capdavant tractora 4 x 2, amb el motor DXi 11 de 460 cavalls i caixa automatitzada Optidriver +. La sigla “01”, símbol del títol de Campió d'Europa, apareix clarament en el frontal i en la part superior de les portes laterals. Les arestes vermelles amb forma de trapezi, situades entre els dos fars, recorden al disseny del Premium Course, que tant va cridar l'atenció en l'última temporada de Truck Racing. Finalment, les llandes d'alumini i les sigles “Renault Trucks Racing” i “MKR Technology”, - el seu soci en les carreres de camions -, emmarquen el vehicle en l'esperit de la competició.

A l'interior, l'ambientació continua. Les fonguis dels seients, de color gris especial i amb el distintiu Renault Trucks Racing, així com el volant amb envolupant de pell donaran al conductor la sensació d'estar al volant d'un vehicle únic, en el qual es pot arribar a viure l'ambient d'una pista de competició.

Pel que fa a la conducció, el Premium Ruta compta amb excel·lents característiques per a la carretera.

Aquesta sèrie especial “Truck Racing”, basada en el Premium Ruta, el camió que té el més baix consum de la seva categoria, conjuga al mateix temps l'emoció i la racionalitat.

Disponible en tots els països europeus, permet que els clients gaudeixin de l'orgull i del prestigi del títol de campió, tenint a la seva disposició una eina de treball exclusiva, fiable, rendible i que no deixarà a ningú indiferent sobre les carreteres.