Iveco España, S.L. - Camions bolcadors

Iveco EuroTrakker Cursor

Camions: potència, robustesa i resistència al servei del treball dur

Fotografia de Camions
Es tracta de vehicles pesats amb volquete de 13,5 m3 i motors cursor de 352 i 480 CV.

Euro Trakker és especialista de pedrera i obra, combina el confort típic dels vehicles pesats de carretera amb la robustesa, solidesa i seguretat, necessaris per a una utilització severa i dura pròpia d'un vehicle per a treballs fora de carretera. A més Euro Trakker compta amb un complet equipament per aconseguir que el treball sigui més fàcil. L'harmonització entre el xassís i la carrosseria ha estat optimitzada al màxim per donar una resposta adequada en termes de funcionalitat, ergonomia i longevitat del vehicle.

Els models Euro Trakker equipen els motors Cursor 8, Cursor 13 i Euro 3 que són els motors tecnològicament més avançats del mercat i que ofereixen un alt nivell de prestacions gràcies al seu intel·ligent sistema de gestió electrònica, injectors bomba i turbo de geometria variable.

El sistema de frens s'ha potenciat amb la incorporació de frens de disc en l'eix anterior i frens de tambor “duo-duplex” en l'eix posterior i en l'eix anterior i posterior, més el sistema de frenat EBL (Electronic Braking Limitation), que inclou les funcions d'ABS més el corrector electrònic de frenada. Tot això es complementa amb un potentíssim fre motor ITB per descompressió, que permet allargar la vida dels frens de servei.

Compte a més amb un sistema d'adreça amb un gran angle de gir en les rodes directrius, un sistema de servoasistencia per a la inserció de velocitats i un ampli camp de visibilitat per l'àmplia superfície acristalada de la cabina. La conducció i maniobrabilitat resulten tasques senzilles i agradables.

Opcionalment, es disposa de canvi totalment automatitzat, i un tub de fuita vertical que evita la formació de pols durant les maniobres fora de la carretera.