ULMA Carretillas Elevadoras - Apiladors

Mitsubishi Heavy Industries Serie SBS1520N

Apiladores elèctrics de conductor muntat dempeus: amb capacitats entre 1.500 kg i 2.000 kg

Fotografia de Apiladores elèctrics de conductor muntat dempeus
Els apiladores elèctrics de conductor muntat assegut de Mitsubishi són potents, ràpids i d'una gran precisió que s'ajusten a la perfecció aplicacions d'apilat a altures molt elevades i en passadissos estrets, ja que necessita molt menys espai que una retràctil.

La sèrie d'apiladores elèctrics SBS1520N està composta per models amb diferents capacitats de càrrega d'1.500 kg i 2.000 kg aconseguint una altura de 6.500 mm. Reuneixen totes les condicions per al trasllat còmode i eficaç de mercaderies en distàncies llargues. El model SBS15NI amb elevació inicial dissenyat amb un major espai des del sòl és l'adequat per al seu ús en rampes. El SBS20N de 2.000 kg disposa del revolucionari Visionmast, que proporciona una visió clara fins a la punta de les forquetes còniques i de l'àrea de treball. Els apiladores elèctrics de conductor muntat assegut de Mitsubishi són d'una alta capacitat residual. El motor de tracció de CA i l'accés ràpid als components, fan que els intervals de servei siguin més llargs i es redueixin els costos de manteniment. A més, la resistent estructura del xassís i del masteler protegeix a l'operari i a l'equip contra danys accidentals.

Ulma proposa els apiladores elèctrics de conductor muntat assegut per a les zones d'apilat, magatzematge, recollida i preparació de comandes de nivell de mitja altura de prestatgeria a altures de 6.500b mm i recorregut de distàncies llargues.