RVS Maquinaria, S.L. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
RVS Maquinaria, S.L.
Avinguda del Vallès, 724G
08227 Terrassa (Barcelona) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑938760546   +34‑931579496  
w:  www.rvsmaquinaria.com
Vendes, Recanvis i Servei de Maquinària

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
RVS Maquinaria, S.L.

En VRS MAQUINÀRIA fem tot el possible perquè la seva flota o equip continuï en òptimes condicions de treball i mantenint-la genuïna com el primer dia.

Servei autoritzat JCB per a la zona de la Catalunya central i distribuïdor oficial Piquersa per a províncies de Barcelona i Girona de dumpers, hormigoneras, barredoras; i dels serveis que oferim: solucions segures, eficients i econòmiques per als seus equips.

Qui som

VRS MAQUINÀRIA, el proveïdor de confiança per als seus equips JCB. Ens preocupem d'atendre les seves necessitats, per la qual cosa sempre intentem emmotllar-nos als seus desitjos formant un equip, junts, imparable. Li assessorem en totes les seves consultes per a la realització dels seus projectes. Comptem amb l'última tecnologia de diagnosi i en formació per oferir-los un servei òptim.
En VRS MAQUINÀRIA comptem amb una llarga experiència al mercat de la maquinària d'Obra Pública, construcció, àrids, industrial i agrícola. La qualitat i el treball en equip són nostra major força i ens permeten seguir avançant, obtenint la seva confiança dia a dia.

"Vendes, Recanvis i Servei de Maquinària"