Heavy Duty Tools Ibérica, S.L. (HDT) - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Heavy Duty Tools Ibérica, S.L. (HDT)
Calle Ronda Cabeza Hermosa, 24B - Pol. Ind. Cabeza Hermosa
41500 Alcalá de Guadaira (Sevilla) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑955631653   +34‑955631934  
🖷:  +34‑954100544
w:  www.hdtiberica.com
Importació i comercialització de martells hidràulics i recanvis d'obra pública

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Heavy Duty Tools Ibérica, S.L. (HDT)

HDT Ibèrica S.L. és una empresa especialitzada en implementos de demolició i recanvi de maquinària d'obres públiques.

La seva filosofia s'ha basat sempre en la qualitat dels productes distribuïts, un servei postvenda sempre a la disposició del client i preus molt competitius.

HDT Ibèrica S.L. va ser fundada l'any 2004, des de llavors continua com un dels líders del mercat amb la gamma implementos DandA.

La gamma DandA està composta per: martells hidràulics, compactadoras, cisalles de tall, pinces multifunció de tall i trituración.
DandA fabrica una àmplia gamma de martells hidràulics compatibles amb la totalitat de les excavadores del mercat. Els 22 models que componen la gamma van des dels 80 Kg fins als 7.000 Kg.

Tots els productes DandA compten amb certificats CE, ISO 9001, ISO 14001 i TUV, a més d'oferir 2 anys de garantia en tots els seus models, proporcionant el doble de temps que altres fabricants.
Els implementos de demolició DandA disposen de la millor relació qualitat-preu amb servei avalat pels seus vuit anys de presència al mercat.

Una de les línies de negoci d'HDT Ibèrica és el recanvi original de maquinària d'obres públiques, carretons elevadors i martells hidràulics coreans.

Les principals marques que comercialitza i ofereix a preus molt competitius són HYUNDAI, DAEWOO, VOLVO (Coreja), SAMSUNG, SOOSAN, DEMO, DNB, entre unes altres.
Així mateix, disposa de peces d'intercanvi i reacondicionadas a més de recanvi alternatiu d'altres marques de martells hidràulics.
Si vol estalviar fins a un 50% en la compra de recanvis per a la seva maquinària, HDT Ibèrica és la millor opció, disposant d'un gran estoc de peces.

L'empresa compta amb un servei comercial que gestiona una àmplia gamma de maquinària usada i camions, realitzant la gestió de venda i exportació dels equips dels seus clients. Aquestes exportacions es duen a terme principalment amb països del nord d'Àfrica i Iberoamèrica.

L'objectiu d'HDT Ibèrica és garantir la satisfacció dels seus clients cuidant el seu servei de comercialització, oferint una gran varietat de productes de màxima qualitat, funcionalitat i fiabilitat.