Auto Comercial Monedero, S.A.U - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Auto Comercial Monedero, S.A.U
Ctra. Madrid, 58
16200 Motilla del Palancar (Cuenca) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑969331225  
🖷:  +34‑6332506
w:  www.acmonedero.com
Reconstrucció, reparació, comercialització i distribució de motors, caixes del canvi, grups diferencials i servodirecciones d'intercanvi.

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Auto Comercial Monedero, S.A.U

La nostra organització neix sota el nom de Tallers Moneder, S. a., empresa constituïda per D. José Luis Moneder Moreno en 1966 com a taller de reparacions de camions.

Després d'una excel·lent trajectòria i creixement del grup amb la consolidació d'una xarxa de concessionaris de vehicles industrials, en 1998 es funda Acte Comercial Moneder. S. a., com a gran centre integral per a vehicles amb dues grans àrees de negoci:

Reconstrucció, reparació, comercialització i distribució de motors, caixes del canvi, grups diferencials i servodirecciones d'intercanvi.

Venda de tot tipus de recanvi nou per a totes les marques de vehicles industrials del mercat europeu.

La nostra trajectòria està clarament marcada per una filosofia basada a oferir una àmplia gamma de productes d'alta qualitat que cobreixin les necessitats que demanda el sector del vehicle industrial, mitjançant el reciclat de components, sotmesos a complexos processos de reconstrucció i reacondicionamiento, respectant així el medi ambient.

Des dels seus inicis AC Moneder ha experimentat una gran evolució, posicionant-nos en l'actualitat com un dels principals reconstructores a nivell nacional, explicant entre els nostres principals clients amb tendes de recanvi, tallers concessionaris, empreses d'autobusos municipals i de llarg recorregut, de recollida de residus urbans, d'obres públiques i l'exèrcit.

Així mateix la nostra companyia es troba en creixent procés d'internacionalització, havent aconseguit la importació exclusiva dels principals fabricants d'especejament d'equips, col·laborant amb els més importants reconstructores europeus i exportant a més de 20 paises.

Així, una experiència de més de 35 anys en el sector de l'automoció, en el segment de vehicles industrials, dedicats a oferir un òptim servei i una atenció continuada als nostres clients avalen la professionalitat i el bon fer de la nostra companyia.