Allison Transmission - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Allison Transmission
Apdo. 77
28803 Alcalá de Henares (Madrid) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑916737012  
🖷:  +34‑916737412
w:  www.allisontransmission.com
Fabricació i venda de caixes del canvi automàtiques

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Allison Transmission

Allison Transmission és fabricant mundial de caixes de canvi totalment automàtiques per a vehicles comercials mitjans i pesats; vehicles militars d'EUA mitjans i pesats i sistemes híbrids de propulsió per a autobusos de trànsit.

Les transmissions Allison s'utilitzen en tot tipus d'aplicacions incloent camions (de distribució, recollida de residus, construcció, bombers i emergència), autobusos (principalment de col·legi i trànsit), caravanes, vehicles tot terreny i equips especials (principalment per al sector de l'energia i la mineria) així com vehicles militars (de rodes i de cadenes).

Fundada en 1915, té la seva seu en Indianápolis, Indiana, EUA i compta amb 2.800 empleats aproximadament. Allison compta amb centres de producció i de personalització a Xina, Països Baixos, Brasil, Índia i Hongria. Amb una presència global, Allison treballa per a clients a Amèrica del Nord, Europa, Àsia, Austràlia, Sud-amèrica i Àfrica i compta amb una xarxa 1.500 distribuïdors i concessionaris independents.