Pöppelmann Ibérica, S.R.L.U. - Altres recanvis per a vehicles industrials

Sae GPN 245

Taps protectors: per a connectors ràpids

Fotografia de Taps protectors

Els taps protectors GPN 245 per a connectors SAE, que s'apliquen principalment per a connexions de canonada de combustible o de frens, complementen l'ampli programa estàndard Kapsto de Pöppelmann GMBH & Co. KG, en Lohne (Alemanya). Aquests protegeixen els connectors ràpids sensibles de la deterioració durant el transport i el magatzematge i a més eviten l'entrada de contaminants.

Els taps estàndard estan fabricats en PE-HD (polietilè d'alta densitat), en gran part resistent a productes químics i impactes. Són de color natural i estan disponibles per a diàmetres nominals SAE de 8,0 mm, 10,0 mm, 12,7 mm i 14,2 mm. Encaixen mitjançant una suau pressió manual en els connectors ràpids. La junta tórica serveix per a un subjecció ferma. El contorn exterior facilita el maneig dels taps protectors GPN 245 i el desmuntatge és còmode i ràpid.

El programa estàndard de Kapsto, en constant desenvolupament i millora, i fabricat en les instal·lacions de Pöppelmann, comprèn més de 3.000 taps i caperuzas per al seu enviament immediat. Versions especials, com a taps que combinin funcions de protecció i connexió, poden ser dissenyats i desenvolupats per l'equip d'enginyers d'aplicacions de Pöppelmann, adaptant-se a les necessitats del client.