AGME Automated Assembly Solutions, S.A. - Màquines de reblonar

Agme Ac1

Sistema per a l'assegurament de la qualitat de reblat: monitoriza i controla el procés de reblat avaluant el rebló, la pressió i el desgast de la buterola

Fotografia de Sistema per a l'assegurament de la qualitat de reblat
Les remachadoras AGME porten incorporats sistemes d'assegurament de la qualitat AC. El sistema AC1 permet monitorizar i controlar el procés de reblat detectant i avaluant la presència i altura del rebló, la pressió exercida durant el procés i el desgast o trencament de la buterola. La tornada és seleccionable a temps, força, posició o per distància de reblat. També s'obtenen els resultats numèrics de contacte, força final, temps, distància de reblat i posició final.

Els controls dels paràmetres es realitzen mitjançant toleràncies i/o corba envolupant. Amb totes aquestes dades aquest sistema d'assegurament de qualitat AC1 realitza una avaluació OK o NOK de cadascuna de les peces processades de forma senzilla controlant els paràmetres més importants. Aquest sistema ha estat desenvolupat per a l'usuari final. És senzill i intuïtiu i controla els paràmetres més importants. La seva alta precisió i velocitat de resposta garanteix un control total de la qualitat. Així mateix, és incorporable a tot tipus de remachadora pneumàtica o hidràulica.