AGME Automated Assembly Solutions, S.A. - Màquines de reblonar

Agme

Remachadoras i rebordeadoras de tubs per tots dos costats: solucions a mesura

Fotografia de Remachadoras i rebordeadoras de tubs per tots dos costats
Agme dissenya i fabrica solucions a mesura per reblat i rebordeado de tubs per tots dos costats. S'han integrat tres remachadoras Agme, dos d'elles enfrontades, en un mòdul especial per a l'assemblatge de components de seients. El procés a realitzar és el reblat d'un tub per tots dos extrems i el rebordeado d'un altre tub en un sol costat. Una vegada alimentades les peces a assemblar en l'útil, aquestes se subjecten per amarris ràpids i l'útil avança en el carro.

Posteriorment es produeix el reblat i/o rebordeado dels tres extrems de la peça. Llavors, el carro retrocedeix així com els amarris ràpids.

Finalment es realitza la descàrrega de la peça. Aquesta solució, entre altres elements, està composta per un útil de presentació de la peça amb dispositius de subjecció, un carro desplaçat per un cilindre pneumàtic, una remachadora hidràulica RR-16 amb un capçal rebordeador i dues unitats hidràuliques de reblat AGME RR-16 amb els seus buterolas i sistemes antigiro.

Gràcies a aquesta màquina a mesura s'aconsegueix un ràpid i eficaç assemblatge dels components a través d'operacions de reblat i rebordeado. En realitzar aquests tres processos en una única màquina s'aconsegueix minimitzar els processos de producció, augmentant la productivitat i la rendibilitat del procés de producció.