AGME Automated Assembly Solutions, S.A. - Premses pneumàtiques

Agme Serie PRN

Premses de genollera: amb accionament pneumàtic

Fotografia de Premses de genollera
Les noves premses de genollera Agme d'accionament pneumàtic, són màquines sòlides, de baix manteniment, ben resoltes per a un treball continuat i amb una baixa fatiga.

Són màquines concebudes per a treballs on es precisi puntualment una gran força amb recorreguts curts per a operacions especials com marcar, reblar, punzonar, doblegar, tallar, etc.

Des del concepte del disseny, són màquines simples de molt baix manteniment, ergonòmiques que faciliten molt còmodament el treball de l'operari.

Amb una gamma àmplia de potències, des de 2,5 a 50 kN, es trobarà el model més adequat a les seves necessitats.

Les novetats d'aquestes màquines queden reflectides en les següents característiques: palanca d'accionament amb posició regulable en 360°, i adaptable a la mà de treball, dreta o esquerra; plançó amb secció rectangular, el sistema antigiro, en tots els models, permet un treball de gran precisió; reglatge per nonius centesimal en els models PRN, temps de processos reduïts mitjançant regulació del curs de treball; no contaminen l'entorn de l'operador al no portar lubricador d'oli; pràcticament sense manteniment; porta un Sistema de seguretat certificat.

Particularment la potència de les màquines de la sèrie PRN estan compreses entre 15 i 50 kN. La seva flexibilitat les permet treballar en un ampli camp d'operacions. Generen una gran força de treball amb un reduït consum d'energia. Com a característiques principals cal destacar el reglatge molt precís del curs centesimal, la regulació del curs de treball i el cilindre de doble efecte.