Huppenkothen GmbH - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Huppenkothen GmbH
BundesstraBe, 117
6923 Lauterach Àustria

Cómo llegar

☎:  +34‑902050032  
🖷:  +34‑18812887
w:  www.huppenkothen.com/es/
Maquinària de construcció i obres públiques

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Huppenkothen GmbH

L'empresa Huppenkothen Baumaschinen es va fundar l'1 d'abril de 1956 en Bregenz a la vora del llac de Constança. A causa d'una ràpida expansió es va traslladar diverses vegades fins que en 1988 es va instal·lar definitivament en Lauterach prop de Bregenz.
L'any de la fundació es va començar amb quatre empleats, avui dia la plantilla d'Huppenkothen compta amb més de 80 treballadors.
Huppenkothen té a Àustria una àmplia gamma de maquinària de construcció i obres públiques i representa a alguns fabricants molt renombrados, entre ells Takeuchi amb les seves excavadores compactes.
El fabricant japonès Takeuchi es considera com el "pare de la miniexcavadora i excavadora compacta".
El senyor Akio Takeuchi, fundador de Takeuchi Co., va començar l'any 1971 amb el desenvolupament de la primera miniexcavadora i ha fabricat fins avui més de 120.000 unitats.
En 1979 va començar Huppenkothen la comercialització de les excavadores compactes.
Les miniexcavadoras Takeuchi s'han convertit des de llavors en un tot un èxit de vendes. L'ocupació d'aquestes maquines amb els seus nombrosos implementos és molt variat: enderrocament, rases per a canalitzacions, construcció de carreteres i vies de tren, construcció de telefèrics, anivellacions, instal·lacions de reg, etc.
Des del començament de la distribució d'aquestes màquines compactes Huppenkothen ha importat més de 6.000 màquines. Les excel·lents qualitats tècniques i la fiabilitat d'aquestes excavadores han convençut cada vegada més als clients. Per això Huppenkothen té una considerable quota de mercat.
Igualment fora de les fronteres austríaques Huppenkothen va triomfar amb les miniexcavadoras Takeuchi. A l'abril del 1997 es van vendre les primeres miniexcavadoras a Espanya i 6 anys més tard ja s'havien importat més de 800 maquines. Motivat pel gran èxit Huppenkothen es va convertir en importador general per a Espanya l'any 1999 i des de l'any 2000 les Takeuchi són nº 1 en venda de miniexcavadoras. Actualment hi ha una àmplia xarxa de distribuïdors per tot el territori espanyol.
En el 2002 es van donar els primers passos al mercat portuguès, el qual promet tenir molt potencial per a les excavadores compactes.
Huppenkothen espera tenir també en aquest territori una reeixida comercialització de les miniexcavadoras Takeuchi.
En 1998 Huppenkothen ha estat la primera empresa austríaca de venda i lloguer de maquinària a introduir un sistema de gestió de qualitat segons ISO 9002 i un sistema de gestió mediambiental d'acord a la norma ISO 14001.
En el futur Huppenkothen perseguirà el seu objectiu de reforçar la seva posició de líder del mercat espanyol i austríac en les excavadores compactes.