Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Renault salva Valladolid hasta 2018 como mínimo

Renault salva Valladolid fins al 2018 com a mínim

06/10/2009

6 octubre 2009

El pla industrial presentat avui per Renault per a les plantes de muntatge i motor de Valladolid garanteix el futur d'aquestes factories com a mínim fins al 2018-les posar més com pioneres dels nous vehicles elèctrics a Espanya. Aquests a més construiran un cotxe convencional a partir del 2013 i un altre més petit, elèctric, el 2011, de manera que es garanteix la càrrega de treball d'aquestes factories.

Així ho ha anunciat el director president de Renault España, Jean-Pierre Laurent, en un acte en què han participat també el president del Govern, José Luis Rodríguez Zapatero, el de la Junta de Castella i Lleó, Juan Vicente Herrera, i el ministre d'Indústria, Miguel Sebastián.

Cal destacar que, a més, a aquests dos nous vehicles es sumarà un nou motor, de manera que es compleix "el que tots" esperaven-en paraules del president de la Junta-una nova càrrega de treball que garanteixi el futur de la signatura del rombe a Valladolid, endinsant més en el camí de la 'innovació tecnològica', segons Zapatero.

D'altra banda, Laurent ha reconegut que Valladolid ha hagut de competir amb països on els costos de producció eren molt més baixos i ha agraït la funció dels sindicats per arribar a un acord amb un alt sentit de la responsabilitat i ha destacat el esforç i col·laboració de totes les parts per revocar el tancament de la planta de muntatge, que estava decidit per a 2012.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades