Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a España es el 4º país europeo en atracción de excelencia investigadora

Espanya és el 4t país europeu en atracció d'excel • lència investigadora

17/09/2009

17 setembre 2009

La ministra de Ciència i Innovació, Cristina Garmendia, responia ahir al Congrés al grup de Convergència i Unió (CiU) a la interpel sobre la situació de la innovació i la necessitat de donar-li un major impuls mitjançant polítiques transversals.

En la seva resposta, Garmendia manifestava que "avui Espanya genera el 3% de la ciència mundial gràcies a una comunitat d'investigadors que ha estat capaç de multiplicar per nou la producció científica nacional, en el mateix períod'en què la ciència mundial en el seu conjunt es ha multiplicat només per dos ". "Aquest important èxit-afegia-ha situat a Espanya com novena potència científica global i ha permès desenvolupar capacitats i coneixement que ara s'han de transferir i aplicar en tot el teixit productiu, per impulsar una economia basada en el coneixement i la innovació".

Segons les dades de la ministra, Espanya s'ha posicionat com a quart país receptor en la darrera convocatòria de subvencions per a joves investigadors del Consell Europeu de Recerca, "el que reflecteix la capacitat de les nostres institucions per atraure i retenir talent".

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades