Emuca, S.A. -

Rainbow

Sistema d'il·luminació d'armaris: s'activa mitjançant un sensor de presència integrat

Fotografia de Sistema d'il·luminació d'armaris
Emuca, empresa especialitzada en la fabricació i comercialització d'herrajes i complements per al moble, acaba de presentar Rainbow, un innovador sistema d'il·luminació per a interior d'armaris.

Fabricat en alumini, Rainbow és un nou sistema d'il·luminació LED que a més permet penjar la roba en l'armari. El sistema, que s'activa mitjançant un sensor de presència integrat, no requereix cap tipus d'instal·lació elèctrica gràcies a la seva alimentació a piles, de fàcil substitució fins i tot quan la barra està carregada amb roba. La barra, que incorpora en la seva part superior un perfil de plàstic tou per evitar el copejo dels penjadors i facilitar el seu lliscament, és adaptable a la mesura de l'interior del buit i no requereix de cap tipus de mecanitzat especial per al seu muntatge.

El Grup Emuca compta amb un ampli catàleg de productes per a la fabricació de mobles, cuines, armaris, etc. que, gràcies a la combinació entre disseny i innovació, permeten a crear ambients adaptats a tots els gustos i necessitats. A més, des de fa més de 25 anys, Emuca aposta per oferir als seus clients un servei excel·lent aconseguint terminis de lliurament de 24 hores per a les comandes estàndard i oferint atenció personalitzada a tots els seus clients.