Emuca, S.A. -

Flexled

Aplicació de tecnologia LED: adhesiu, flexible i amb recobriment plàstic

Fotografia de Aplicació de tecnologia LED
S'incorpora una nova aplicació de tecnologia LED Flexled.

Adhesiu i flexible de muntatge en superfície. Està desenvolupat en color negre i amb un recobriment plàstic que protegeix el circuit de partícules tant sòlides com a líquides.

La longitud de cada Flexled és de 900 mm i la seva potència de 3 W, però es permet allargar la il·luminació fins a arribar a les 5 peces i els 15 W. Igualment les tires es poden tallar cada 3 LED´s. La llum emesa pel Flexled és de color blanc fred corresponent a una temperatura de color de 6000ºK.

Per a la seva fixació al moble, n'hi ha prou amb utilitzar la tira adhesiva que s'inclou en el revers, per la qual cosa aquesta aplicació de llum freda és una de les alternatives més flexibles a l'hora d'il·luminar el moble sense risc a danyar-ho. A més, aquest producte disposa d'una sèrie d'accessoris d'unió amb formes de T, + i L amb les quals s'aconsegueixen infinites configuracions que asseguren la perfecta integració en tot tipus de mobiliari.

Emuca incorpora l'aplicació LED Flexled RGB. Adhesiu i flexible de muntatge en superfície. Destaca la baixa temperatura de treball i el baix consum. Aquest producte disposa de dues longituds diferents i accessoris d'unió amb formes de T, + i L amb les quals s'aconsegueixen infinites configuracions que asseguren la perfecta integració en tot tipus de mobiliari.