Lince - La Industrial Cerrajera, S.A. - Cilindres per a claus

Lince C5X

Cilindre d'alta seguretat: de clau irreproducible

Fotografia de Cilindre d'alta seguretat
Cilindre d'alta seguretat amb un duplicat de claus restringit i protecció frontal anti-trepant. Té més de 3 milions de combinacions i gran combinatòria en amaestramientos

Tots els pitons, ariets i molls són d'acer inoxidable.

Disposa de 5 claus gruixudes d'alpaca de 3,5 mm i 6 claus gruixudes en alpaca de 3,5 mm en l'opció “Multi-Vida”. El dentat interpolar de la clau aconsegueix una entrada i sortida molt suau en el cilindre.

Està disponible en una àmplia varietat de mesures, a partir de 32 mm.

El Cilindre C5X és idoni per a habitatges particulars, residències, comerços, oficines, col·legis, universitats, hospitals... i en qualsevol altre lloc on el control de les claus i la seguretat són importants. Només es pot obtenir còpia de la clau amb la presentació d'una de les claus originals, la targeta de propietat i el Document Nacional d'Identitat i només es pot realitzar des de fàbrica o a través d'un distribuïdor autoritzat per Linx.

La funció Multi-Vida és la seguretat extra, la solució per als casos de pèrdua de claus o de desconfiança per la possessió de la clau en terceres persones. No farà falta substituir el cilindre, simplement usant una de les claus del segon grup, mecànicament es donaran de baixa de forma irreversible a totes aquelles claus del primer grup. El veritablement extraordinari del Cilindre C5X Multi-Vida és que funciona de manera autònoma, és a dir, exempt de bateria i elements electrònics, per la qual cosa, sense necessitat de cap tècnic el propi usuari pot realitzar el canvi.